Hei.

En liten hverdagshilsen på dagen før 17.mai som nok skal feires men uten den store planlegging. Livet går ellers sin normale gang med arbeid, soving og andre diverse gjøremål-

Hagen har fått isitt vårstell med beplantning, plenklipping og gjødsling. Får bare håpe at ikke kulde og væte tar knekken på alt. Kirsebærtreet har blomstret og er på hell i kulde og regn som vanlig, forventer defror ikke bedre bærhøst enn det har vært de siste årene. Det sikreste tegn på regn og kulde er kirsebærblomstringen.

Ellers var vi på ferie i Italia for et par uker siden. Mange fine opplevelser i området Napoli og Roma.

En uke med turer hver dag. Første dag til pompei, dagen etter til vakre Capri. der var det mange som både kom og gikk, ca.5-6000 turister hver dag fra mars til november.

Deretter en dag i sorento med demonstrasjon av tillaging av fersk ost, nokså smakløs. Neste dag ned buss til Roma fo å værer der i to dager. Fikk med oss det meste av kjente serverdigheter. Vatikanet ble besøkt dagen etter pavens bursdag, såg ikke noe til han. Colloseum var imponerende stort.

Tilbake i Napoliområdet var vi en dag på tur til Amalfikysten med et imponerende landskap og utrolig vanskelig å bygge veier. De klorte seg inn i fjellveggene over alt. Trollstigen ble på en måte litt puslete i sammenligning. Siste dag var det Napoli sammen med en del av Italias mafia.

Så var det snart 17. mai. Hurra!!